home
Adviseur
ATLAS GEEFT BEDRIJFSECONOMISCH ADVIES.

Atlas geeft organisatie advies.

Hoe kunt u uw bedrijf zo positioneren dat u maximaal voordeel haalt uit de veranderde markt. uw personeel zucht en steunt en heeft een nieuwe impuls nodig. of misschien wilt u uw eenmanszaak omzetten in een bv.echt organisatie advies is onontbeerlijk en makkelijk te krijgen van Atlas.

Atlas maakt ondernemingsplannen met u.

U wilt een onderneming starten en moet een ondernemersplan maken. Uw wilt een extra financiering voor uw bestaande onderneming. In de meeste gevallen zal de bank om een gedegen plan vragen. Een plan waarmee u voor dedag kunt komen en waarin exact staat hoe u het voor ogen heeft en samen met de rekenkundige berekeningen u met Atlas! geeft bedrijfseconomisch advies.

Uw auto zakelijk of prive kopen. kunt u uw werkruimte in uw huis als fiscale post opvoeren nadat u heeft verbouwd. Wat zijn de gevolgen van het uitbreiden van mijn onderneming. Waar moet ik aan denken bij aankoopvan een andere onderneming en is het wel haalbaar. Zomaar wat vragen die in de praktijk kunnen spelen en waardoor u advies nodig heeft. 

Atlas geeft organisatie advies.

Hoe kunt u uw bedrijf zo positioneren dat u maximaal voordeel haalt uit de veranderende markt. Uw personeel zucht en steunt en heeft een nieuwe impuls nodig. Of misschien wilt u uw eenmanszaak omzetten in een bv.echt organisatie advies is onontbeerlijk en makkelijk te krijgen van Atlas.

Atlas helpt u bij zwaar weer

Het kan altijd een keer voorkomen. Het gaat even niet zo goed. De omzet valt tegen en de kosten rijzen de pan uit. laat Atlas! u helpen met het saneren van uw onderneming en naar de mogelijkheden zoeken voor nieuwe markten, verbeterde contracten met leveranciers en eventuele sanering van uw bedrijfsschulden.....en dat op no cure no pay basis.


Atlas zegt:"advies is altijd maatwerk".

Advies is altijd maatwerk en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden ook. Zelfs in deze gevallen doen we u vooraf een prijsopgaaf toekomen zodat er geen verrassing achteraf is. Ook weer simpel Atlas en gerust hart naar de bank kunt.

adf